A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

A méregtelenítés eszközei 2.

2008. április 07. - fuben-faban

New Vera
A méregtelenítés folyamatában a Maximol mellett az aloe-verára van szükség,
ami harmonizálja az egész anyagcserét, tisztítja a bélrendszert, antioxidáns, csökkenti a vérzsírt, tágítja az ereket, baktérium, gomba, parazita ellen hat, a sebeket gyógyítja a bélben. A Chron betegséget is gyógyítja. A bélrendszerben a fájdalmat csillapítja, a nyálkahártyát tisztítja. Viszketés esetén külsőleg is alkalmazható a bőrre. Poliszaharid van benne. Egészséges zsírsavak, B, C, E, vitamin, provitamin A és szalicilsav van benne. Influenza esetén nagyon jó. Sok féle ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz. Termékünk 90%-át képezi az aloé „filéje”, 2%-a poliszacharid kivonat, a maradék 8%-ot pedig körte, áfonya, méz és természetes berkenye, ginzeng-kivonat, gingko biloba-kivonat, mate-kivonat, édeskömény-kivonat, galagonya-kivonat, golgota-virág kivonat, angelikagyökér-kivonat és citromsav (pH-értékek összehangolására) alkotja. A termékben azért szerepelnek még ezek a gyógynövények, mert ezzel fokozzák az aloe hatását. A galagonya pl. szivet erősíti, segíti a munkáját.

Hawaii Noni
A Noni azonos hatású mint a New Vera, de nem jó vele kezdeni a méregtelenítést, nagyon intenzíven méregtelenít, s túleröltetjük a szervezetet.
A New Vera és a Noni a világ két legnagyobb gyógyító növénye. Az üvegben élőlény van, ami oxidációs folyamatoknak van kitéve, aminek hatására a minősége romlik, ezért hűtőben kell tárolni.
Flash pasztörizálást alkalmaznak, ami azt jelenti, sokk melegítés, sokk lehűtés. Más terméknél konzerválják, azaz tartósítószer van benne. A Noniban a legfontosabbak a poliszaharidok, ami itt a Hawaii Noniban 4,8 %. Sehol nem ilyen magas, mint a Neways termékében. Máshol, 0,8-2,7 %.
Napi igény 30 ml. Rák betegeknél 60-80 ml.
Lázas betegség esetén egy hét alatt is mewgiható egy üveggel.
Sérült betegeknek a Noni és Maximol ajánlott.
Hurai Ági

Kontakt: érdeklődéstől, a megrendelésig, www.bionomland.eu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr50416023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MEDVEHAGYMA · http://www.mirelit.com 2008.04.12. 21:41:44

Kedves Emberek!

Sok szeretettel ajánlom mindenkinek, főként azoknak akik nagy megbecsüléssel vannak saját egészségük felé a www.mirelit.com oldalt. Ezen az oldalon kiemelném a fagyasztott és a sózott medvehagymát, amely egész évben kapható.

Jó egészséget Mindenkinek!

www.mirelit.com
www.toltelekgyar.hu

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2008.04.12. 22:02:06

Így igaz, nagyon egészséges.
A medvehagyma csodaerejére elnevezése is utal. A szájhagyomány szerint még a medvéket is kicsalogatja téli álmukból. Értékes hatóanyagainak köszönhetően kiváló erősítőszer, szívvédő hatású, tisztító kúrák kedvelt gyógynövénye.
süti beállítások módosítása