A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Kúra pigment zavarokra

2008. november 08. - fuben-faban

Manapság alig van valaki, aki ne küzdene valamilyen pigmentációs problémával, mint például a szeplő, májfolt, barnás vagy éppen festékhiányos elszineződések a bőrön. Számukra lett összeállítva ez a kúra


1. A kúra első hetében kell elkezdeni inni a NewVera italt. Napi 30 ml-t, míg el nem fogy az egész üveg. Ezzel készíti elő a szervezetet a kúrára, és elindít egy méregtelenítő folyamatot.

2. A kúra második hetében kell elkezdeni rendbe rakni a májat a Milk Thistle Formulával, amelyből napi 3 szemet kell bevenni minden étkezés előtt.

3. A kúra 3. hetétől inni napi 1 csésze Puri-tea-t, (hamarosan újra kapható lesz) míg el nem fogy mind a 25 filter. Ez a tea pozitív hatást gyakorol számos szervre és szervrendszerre, a mirigyekre, és az emésztési folyamatokra. Ne ijedjen meg, ha hígabb lesz tőle a széklet.

4. A 4. héttől az endokrin rendszer karbantartására napi 3 x 2 szem Life Enhancert szükséges, ami egy ősi kínai Ming-dinasztia korabeli receptúra.

5. A 6. héttől lép be a kúrába a Hawaiian Noni, amelyből szintén 30 ml-t kell meginni egy nap. A noni elősegíti a tökéletes méregtelenítést, támogatja a helyes májfunkciót, normalizálja a vércukor szintet, és szabályozza a szervezet globális működését.

6. A 7. héten elkezdheti szedni az Omega3 EPA-t, amelyből napi 1 szem kell ahhoz, hogy beálljon a zsírsavegyensúly a szervezetedben.

7. A 7. héten aztán még jöhet egy vitamin bomba: az Orachel, amire azért van szükséged, hogy még jobban elősegítse a méregtelenítő folyamatokat, és hogy optimális legyen a homocisztein-szint.

Fontos!

  • A kúra akkor a leghatásosabb, ha késő ősszel, vagy tél elején kezdi el.

  • A kúra időtartama alatt fokozottan figyelni kell a tiszta víz bevitelre, aminek minimum napi 3 liternek kell lennie az egyéb folyadék mellett, máskülönben nem tud tisztulni a szervezete és visszamérgezi önmagát!

  • A kúra addig tart, amíg el nem fogy minden.

  • A kúra hatását fokozhatja, ha naponta megiszik 1,5 l. vízbe  oldva 15 ml Maximolt. A 3 l. tiszta vízből 1,5 l. már meg is van. :)

  • A kúra alatt kerülni kell mindenféle UV hatást (nap, szoli)

  • Márciusban kell elkezdeni egy újabb doboz Omega3 EPA-t és egy Orachelt szedni, és ezzel egy időben kell a elkezdeni kenni bőrt Tanacityvel.

  • Napozáshoz használjon Sunbrero-t.

  • A kúra 1 hónap pihenő után megismételhető.

  • A kúra azoknál a leghatásosabb, akik nem szedtek és szednek fogamzásgátló tablettát.

  • Ha az a gyanú, hogy hormonális probléma okozza a pigment zavart akkor nem árt ha az egész kúra ideje alatt keni magát a Subvene hormonstimuláló krémmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr33757724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása