A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Kedélyjavító gyógyszer napi adag csökkentés, vagy elhagyás

2008. február 18. - fuben-faban

Sajnos a ma embere nagyon sok negatívummal taláélkozik szembe, megbetegíti a lelket és aztán a testet is. Ha nem sikerül magunk erejéből kilbalni ebből az állapotból, segítségre van szükség.
Az oorvos kedélyjavító gyógyszereket ír fel. Mit van mit tenni, szedni kell. De ha van valaki, aki segít megszabadulni a lelki problémáktól, és a gyógyszer mennyiségét sikerül általa lecsökkenteni, vagy teljesen megszüntetni, ez nagyon jó dolog. De nem csak olyan személy kell, hanem olyan táplálékkiegészítő is, és persze az orvos is fontos, hogy megállapítsa a gyógyszer mennyiségét, vagy szükségtelenségét.
És ez minden betegségre igaz.
Egy jó orvos és egy lelkiismeretes életmód szaktanácsadó, de egy életmód tanácsadó is nagyon sokat segít, na meg a Durian Fusion. Esztergomban a  kórházban, kedélybetegek gyógyszerét nagyon kis mennyiségre sikerült lecsökkenteni. Sőt van, aki el is hagyhatta azt.
Ami nagyon jó benne, hogy táplál is, a bőrt is széppé teszi, fiatalít, és jó hatással van az idegrendszerre. A legfontosabb pedig, hogy a szervezet nem szokik hozzá, nincs hiányérzet, ha nem issza, nem olyan mint a kávé, hogy feldob, aztán úgy kell az embernek magát összevakarni.
És nagyon finom.

Bulizóknak is remek ital, igazi bio red bull. :)
Nagyon kevés kell belőle naponta, így igen gazdaságos. És ez sem utolsó. Arról nem is beszélve, hogy nem mesterségesen előállított gyógyszer!
Azonban, ami késik, nem múlik! :)))

És most komolyra fordítva a szót. Nehéz a lehangolt kedélyállapotból kikerülni, gyógyszerek által pedig még nehezebb. Könnyen hozzá szokik a szervezet.

Alternatív lehetőségek:

Life Enhanser  a test és a lélek harmóniáját állítja helyre.

Ming Gold testi, lelki megterhelés, stresszes állapotban, növeli a szellemi teljesítőképességet, a fizikai állóképességet, javítja a koncentrációt, feltölt szellemileg, fizikailag és lelkileg.

Ingenius, növeli a szellemi kapacitást, egyensúlyt teremt.

Passion Flower Plusz, elősegíti a nyugodt alvást, feszültség oldó, nyugtató hatású

Emperors Formula, az ősi kínai formula hatékony gyógynövények kombinációjából áll, melyeket Li Shi Zhen fejlesztett ki, aki a Ming-dinasztia korában, a történelmi Kínában praktizált.

A kínai orvostudomány szerint a formulában megtalálható gyógynövények erősítik a Chi-t, pártolják a „Yang”-ot és táplálják a „Yin”-t.

Ylang-ylang illóolaj:stressz kellemetlen mellékhatásainak, a félelem és az idegesség egyik leghatásosabb ellenszere. Az Ylang Ylang az egyik legromantikusabb éteri olaj, amely nyugtató, virágillatú és valóban egzotikus.

Quiescence illóolaj: egy nyugtató hatású illóolaj, amely elősegíti az alvást, csökkenti a feszültséget. Recepturája hat gondosan kiválasztott nyugtató éteri olajból áll: narancs, mandarin, rózsafa, levendula, cédrusfa és zsálya.

Még egy nagyon fontos dologra szeretném felhívni a figyelmet: kerülni kell a kész és félkész ételeket, a gyorséttermi ételeket, a bennük lévő tartósítószereknek az idegrendszerre ható kéros hatása miatt, valamint a fürdőszobai tisztálkodási szerekben lévő, méreganyagokra, ezek közül első sorban a samponban és habfürdőben lévő sodiumra, amelynek agykárosító hatása van, gyerekeknél akadályozza a szem normális fejlődését, felnőtteknél szürke hályog kialakulását idézi elő. Súlyos májkárosító hatása van. A másik a fluorid, amely szintén hat az idegekre. A legcélszerűbb lecserélni a fürdőszobai szettet, tisztán gyógynövény készítményekre.

Ezek: Refresh, Silken, Subdue deo, Close Rasier, Radiance

Jó egészséget, szép napot kívánok.

Szeretettel:

Hurai Ági


A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr84344740

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sitio web recomendado 2017.12.31. 14:51:42

Festékfajták - Lakásfelújítás

Trackback: http://www.Seiconsulting.it 2017.12.11. 01:29:37

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet ONLINE FILM HD - Online Filmek - Teljes Filmek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása