A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

A méregtelenítés eszközei 1.

2008. április 06. - fuben-faban

Ásványi anyag, nyomelem, vitamin bevitel, valamint készlet feltöltése
Maximol, New Vera, Noni

MAXIMOL=étel, élet.
A Maximol az élet alapja. A földeket tönkre tettük, pótolni kell az ásványi anyagokat, a legtöbb ásványi anyag szervetlen formában van a kereskedelemben kapható készítményekben, a szervezet 3-6%-át veszi csak fel. A Maximol 100 %-ban hasznosul.

Sok termék, csak egy speciális problémára, csak időszakosan használható, a Maximolt folyamatosan kell fogyasztani. Miért? Mert a föld, szegény, az ásványi anyag és nyomelem hiánysokkal nagyobb, mint a vitamin hiány. Az ásványi anyag, a földelemhez tartozik, az emésztőrendszerrel együtt, így az emésztőrendszer működése függ az ásványi anyagoktól. Ásványi anyag szükséges ahhoz, hogy a hasnyálmirigy enzimeket termeljen.
Az emberi szervezet egy olyan matrix, amely 3 mp-ként megváltozik, mindig más optimális a szervezetnek. A változás segíti a szervezetet, hogy a külső hatásokkal megbírkózzunk, ezért erősíteni kell a szervezetünket, hogy egyensúlyba kerüljön.
1995-ben úgy tesztelték az élelmiszereket, , hogy milyen nagy az ereje ahhoz, hogy megvédje az élő sejtet. Redox potenciál. Rák, teljes körű megbetegedés, a redox potenciál teljes körű összeomlása. A magas orak értékű növények (fekete áfonya, bogyós növények, eper, szeder, málna, ribizli, mazsola) növelik a redox potenciált. A növénynek minél magasabb a színe, annál nagyobb az orak értéke. A szinező anyagok sejtvédő hatásuak. Tavaszi bogyósok, őszi sötét zöldségek. A Maximolban az előbb felsoroltakon kívül van még zöld tea, bodza, gyermekláncfű, csalán, cékla, a fekete áfonya pedig német áfonya, mert annak a alegmagasabb az orak értéke.
Az ásványi anyag egyedül nem tud a helyére kerülni, sok akadályt kell leküzdenie, a sejt nem engedi be, ha a vivő anyag nem jó.
Az ásványi anyag, nyomelem, vitamin, csapatban dolgoznak, partner nélkül nem használhatók fel. Mindegyik megtalálja a vivő partnert, és egymást segítő hatást fejtenek ki. A vivő anyag, az aminosav.
A fehérjékben túltápláltak vagyunk (hús), a sejtfunkciónál viszont aminosav hiány van. A húst, a proteint, a gyomorsav bontja le, 30 000 aminosav képződik. A bontott aminosav, a vékonybélbe kerül, a hasnyálmirigyből jövő enzimek tovább bontják és bekerül a májba.

Ha nem jól működik az emésztés, 200-500 nagyságú aminosav kerül a vékonybélbe. Tovább jutva, nem lehet lebontani, rotthadás kezdődik meg, hullagáz, mérgek képződnek, ami bekerül a májba. Ha nincs a májban nyomelem és ásványi anyag, a máj túlterheltté válik, a szervezet fáradt lesz.

Régen, ha a gyermek betegen született őseink tovább vándoroltak. Ha a disznó eltörte a lábát az aktus során, vagy a birka nem evett, tudták, hogy nincs elég ásványi anyag.

A túlsavasodott test a betegség alap oka. A szervezetben az ásványi anyag és nyomelem hiányra vezethető vissza. Hogy fiatalok maradjunk, Maximollal tudjuk biztosítani. Ahhoz, hogy a vörös és fehér nyirokkeringés rendben legyen, az idegrendszer működjön, a hormonrendszer dolgozzon, mind az ásványi anyag és nyomelem ellátás függvénye.

A Maximol matrix 100 %-osan felveszi a szervezet matrixával a kapcsolatot.

Cukorbetegség, magas koleszterinszint, króm hiányra utal. Sok gyereknek réz hiánya van, ami a bőr és a haj pigment elváltozásait okozza. A nyomelemek 150 enzimhez kötődnek, és a szervezetünkben 10 a 30.-on funkciót kell ellátnia. Molibdén hiányban nincs egészséges öröklődés. A bőr 28 naponként, a máj 3 havonta, a szervezet 12 havonta újrateremtődik. A rosszat másoljuk molibdén hiány esetén. Ezért a Maximol az élet alapja.

Maximol Solutions felnőtteknek való étrendkiegészítő, a Maximol Classicot az allergiások és a cukorbetegek használják. Pjzsmirigy problémánál, ha túl működik, akkor a Maximol nem fogyasztható. Ha alul funkcionál és sok szabadgyök képződik, a Maximol, Revenol, vagy Cascading Revenol alkalmazható. A pajzsmirigy alulműködése esetén a T3 T4 hormon képződik, a C-vitamin megvédi a T4-et a szabad gyököktől (a Maximolban sok C-vitamin van).
Junior Max a gyerekek anyagcseréjéhez van beállítva.

Hurai Ági

Kontakt: érdeklődéstől, a megrendelésig, a www.bionomland.eu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr45413108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása