A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Kúra autoimmun betegeknek

2008. április 06. - fuben-faban

Orvos által összeállított kúra, ami az autoimmun betegség leküzdésére lett elkészítve.
Közkincssé teszem:

Autoimmun betegség: A nehéz fém (hg, az amalgám) ráül a sejtre a hormon helyére, az immunrendszer csak a nehézfémet látja, megtámadja a sejtet, autimmun betegség alakul ki, mert az immunrendszer nem tudja megkülönböztetni a barátot az ellenségtől. Gyulladás keletkezik a májban a bélben, a szervezetben. Meg kell próbálni a mérgeket kerülni. Az amalgám tömést el kell távolítni a szervezetből.
Ilyenkor alkalmas a Maximol, Omega 3, New Vera, Anatomix (gyulladás gátló), Cetyl Mobility (egyensúly helyre állítása), Vital tapasz (nehéz fémek eltávolítása a szervezetből). Persze nem ez a végleges megoldás.
Nagyon lényeges egy mély testi tisztítás, ami 3-5 évig is eltarthat. Ezt forgó rendszerben alkalmazzuk: bélrendszer, parazita, sav-bázis kúra, máj kúra, nyirok kúra. Lépésről lépésre a teljes szervezet rendbetétele.

Hurai Ági

Kontakt: érdeklődéstől, a megrendelésig, a www.bionomland.eu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr86414206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása