A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

A méregtelenités eszközei 3.

A szervezet teljes méregtelenitése

2008. július 14. - fuben-faban

A programmal, egy méregtelenítési folyamat indul el, így teljesen természetes, hogy az első 1-3 hétben esetleg gyengébbnek, erőtlennek érezzük magunkat. Intenzív izzadás előfordulhat, ezért fontos a lúgos fürdő/lábfürdő alkalmazása.

A méregtelenítés sorrendje:

Ásványianyag, nyomelem, vitamin bevitel, vitamin készlet feltöltése: Maximol, NewVera, Noni

A sejt védelme a szabadgyököktől: Revenol/Cascading Revenol

Emésztőrendszer tisztítása: Puri tea, FeelinGood

Máj méregtelenítése: Pro Thin, Milk Thistle

Mérgek eltávolítása: Cassie tea, Pro Thin, Orachel

1.hét:   

2.hét:

3.hét:

4.hét:

5.hét:

6.hét:

7.hét:

8.hét:

Nagyon fontos: igyunk naponta 2-3 l tiszta vizet, nem szénsavasat. Csökkentsük a hús fogyasztást, kerüljük a cukrot, édességet és az élvezeti szereket. Fogyasszunk zöldséget, gyümölcsöt, burgonyát, salátát, hidegen sajtotl olajjal készítve, diót, tönkölyt. Ezek tegyék ki étrendünk 3/4 részét.

A külső méregtelenítést a Neways fűrdőszoba szett segíti: fogkrém, sampon, tusfürdő, golyós deo.

A kúra  évente 1x, maximum 2x  alkalmazható!

A kúra mennyiségi igényei:

  • Maximol  - 3 flakon - ez segít abban, hogy a szervezeted minden tápanyagot megkapjon, hogy ne gyengülj le az erős méregtelenítéstől.

  • New Vera - 2 üveg - ez szoktatja hozzá a szervezetedet a méregtelenítéshez (aloé tartalma önmagában is egy kiváló méregtelenítő), és felkészíti a gyomrodat az erősebb növényi kivonatok befogadására, valamint a későbbiekben enyhíti a méregtelenítéssel járó kellemetlen tüneteket.

  • Puri-tea - 1 doboz - az emésztőrendszer méregtelenítését kezdi meg, első lépésként a veszélyes toxinokat és mérgeket pucolja ki a szervezetből. Hashajtó hatású!

  • Feelin Good - 1 doboz - változatos növényi rosttartalmánál fogva felélénkíti a renyhe bélműködést, és folytatja a belekben azt, amit a Puri-tea elkezdett. Neki köszönhetjük a felesleges lerakódások "kisöprését" is.

  • Revenol - 2 doboz - a világ egyik legkiválóbb antioxidánsa, ami megvédi a szervezetünket attól, hogy felesleges szabad gyökeinkhez mérgek, vagy nem odaillő anyagok kötődjenek. Ezen kívül kompenzálja a kémiai gyógyszerek mellékhatásaiból eredő károsodásokat, illetve meggyorsítja a nehezen lebomló szabad gyök képző kémiai gyógyszermaradványok kiürülését a szervezetből.

  • Para Free - 4 doboz - hatóanyagainak segítségével a szervezetben felszaporodott kártékony élősködők, baktériumok, gombák, férgek és paraziták legyengülnek, majd kipusztulnak. Kiváló hatású a gócot okozó coccusok ellen, amelyek felelősek a gyulladásokért, hajhullásért, a reumatikus fájdalmak nagy részéért, a vörösvértestszám csökkenéséért, és a fehérvérsejt szám növekedéséért. Megelőzi a coli baktériumok és a candida gomba elszaporodását a szervezetben, kiválóan hatástalanítja a bélférgeket, illetve a szemben, az agyban és az izomszövetben megtelepedett parazitákat (pl. toxoplasma).

  • Noni - 1 üveg - az egyik legintenzívebb növényi méregtelenítő szer, mert a bél bolyhai közül képes a lerakódott nem természetes vegyületű anyagok (gyógyszerek, citosztatikumok, kemoterápia, mesterséges élelmiszerek, cigaretta, stb.) toxinjainak, vivő- és adalékanyagainak a feloldására. Mellette fájdalom csillapító és energetizáló hatású is. Figyelem! Fogyasztása alatt ügyeljünk a fokozott folyadék bevitelre!

  • Omega3 EPA - 1 doboz - a benne található telítetlen zsírsavkombináció tisztítja a nagyereket, koleszterin és vérnyomás szabályozó, segít az érfalak rugalmasságának a megőrzésében, ezáltal normalizálódik a keringés.

  • Orachel - 1 doboz - a benne lévő hatóanyagok pozitív hatást gyakorolnak a szív és az érrendszer működésére, valamint a nyirokrendszer szabályozásával elősegítik a keringési rendszer méregtelenítő folyamatait.

  • Digestamin - 1 doboz - a benne található növények hatóanyagai a gyomorban és a belekben lezajló folyamatokat optimalizálják, beállítják az ideális sav-bázis egyensúlyt, és normalizálják az epeműködést.

  • Cassia-tea - 1 doboz - tradicionális indián receptúra, a közel 85 éves klinikai tapasztalatok alapján sejt szinten méregtelenít, erősíti a mirigy rendszert, és gyorsítja a sejtek megújulását. Kiváló hatásfokkal kompenzálja a halálos betegségek esetében alkalmazott kémiai kezelések mellékhatásait, növeli a túlélési esélyt.

Fontos!

  • Mivel a fent felsorolt termékek organikusak, tartósítószert és egyéb adalékanyagokat nem tartalmaznak a Maximolt, a New Vera-t, a Nonit és az Omega 3 EPA-t hűtőszekrénybe kell tartani!

  • Az üveges készítményekbe soha ne igyunk bele, mert a nyálunktól nagyon hamar megromolhatnak!

  • A teákba ne tegyünk se cukrot, se citromot és egyéb ízesítőt!

  • A teákat - ha mód van rá - tisztított vízből főzzük!

 

Kontakt, érdeklődéstől a vásárlásig: www.bionomland.eu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr89568398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balazs44 2008.12.20. 19:02:35

sziasztok !

Ezeket a szereket pl. "para free" hol lehet beszerezni, mert a gyógyszertárban nem kaphatók!

Köszi
B.

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2008.12.20. 23:01:33

Kedves B.!
Gyógyszertárakban valóban nem kaphatóak ezek a készítmények.
A www.bionomland.eu webáruházban lehet megrendelni, vagy vedd fel velem a kapcsolatot.
Üdv.

Ági

gari1983 2009.09.27. 17:23:45

Nagyon jó magyar készitményeket találtunk méregtelenitésre a www.egeszsegfarm.com webáruházban-ez nekünk tutira bevált,és olcsó a többihez képest!Több családtagnak és ismerősnek is megoldotta problémáit-pl nem rendszeres széklet,még férgek is jöttek ki...az a "4-es fogat "!!!4 doboznyi készitmény ,másfél-két hónapra elég!!

életmódváltás 2010.04.19. 16:02:27

A 4-es fogat méregtelenítő-tisztítókúra négy nagyon szép díszdobozban összecsomagolt termék!
Most ment az MTV 1-en folyamatosan a reklámja. Emiatt is vett több kollégám...pedig én már régóta mondogatom nekik,hogy milyen jó hatással volt mindenféle problémámra..de úgy látszik a TV-nem sokkal nagyobb befolyása van!
Ajánlom Nektek is!

életmódváltás 2010.04.19. 16:03:51

A 4-es fogat méregtelenítő-tisztítókúra csomag már a legtöbb gyógyszertárban kapható-és gyógynövényboltokban is!

bogar1982 2010.04.19. 16:07:19

Most vettem múlt héten én is egy ilyen 4-es fogat méregtelenítőkúra dobozt, A bélésemen máris érzem a jó hatását!
Én pl. a Kossuth Lajos utcai patikában vettem,barátnőm úgy tudom a szent István körútiban!

bionomland · http://www.bionomland.eu/Index.html 2010.04.19. 16:31:59

Végre valami, ami magyar. Épp ideje.
Ennek én is jobban örülök :)

bogar1982 2010.04.19. 22:03:59

Most vettem múlt héten én is egy ilyen 4-es fogat méregtelenítőkúra dobozt, A bélésemen máris érzem a jó hatását!
Én pl. a Kossuth Lajos utcai patikában vettem,barátnőm úgy tudom a szent István körútiban!

laci1985 2010.05.02. 12:40:15

Most láttam éppen az MTV 1-esen a "4-es fogat reklámját! Mi is kipróbálnánk.
Kedves Ági!
Hiába kattintok www.bionomland.eu-ra a Frefox " nem találja a kiszolgálót! Mi a gond nálatok? Vagy én csinálok valamit rosszul? Egyébként Ti is áruljátok ezt a "4-es fogat" - ot?

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2010.05.02. 15:10:51

Kedves Laci 1985! A lapom átalakítás alatt van, csak sajna kicsit elhúzódik a dolog. Azon a honlapon főleg külföldi termékek találhatóak, így nincs benne ez a termék. Magam is azon vagyok, hogy a drága külföldit lecseréljem ugyan olyan jó magyarra.
A 4-es fogatot gyógynövényesben meg tudod vásárolni.
Szeretettel:
Ági
süti beállítások módosítása