A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

A daganatos betegségek, az orvostudomány és az alternatív lehetőségek

2008. október 21. - fuben-faban

1971-ben Nixon elnök hadat üzent a rák betegségnek. Sok milliárd dollár összegú pénzt fordítottak és fordítanak ma is a rák gyógyszerének feltalálására.

pénz a kutató intézeteknek

pénz a gyógyszergyártóknak és még sincs a várt eredmény.

Miért van akkor mégis egyre több rák beteg?

Mert a kutatók a gyógyszerekkel egy "valamit szeretnének szétbombázni".

A megelőzésre pedig alig fordítanak valamennyi összeget, pedig ezzel a daganatos betegségek 80-90 %-a elkerülhető lenne.

Egy vezető amerikai onkológiai intézetben 118 megkérdezett onkológus 3/4 része nem vállalná a kemoterápiát, ha nem kissejtes tüdőrákkal diagnosztizálnák.

Hagyományos kezelési módszerekkel, a gyermekkorban diagnosztizált leukémia és Hodgkin lymphomából meggyógyultaknál átlagosan 20 szoros a daganat képződése, az emlőrák esetében ez 75 szörös. De a kiváltó okokkal senki nem foglalkozik!

Magyarországon van egy fiatal kutató orvos, Dr.Ládi Szabolcs személyében, aki a Szentgyörgyi-Albert Táplálkozástudományi Intézet vezetője. Honlapján olvasható a cél: "

   
 
Célunk, az emberek rákmegelőzését, egészségvédelmét, a betegek élet-kilátásainak javítását, rehabilitációját szolgálni úgy, hogy az érintettek saját magukon érezzék, hogy értük vagyunk.

Filozófiánk: Hisszük, hogy a beteget a gyógyításban szövetségessé kell tenni, mert hite a gyógyulásnak ugyanolyan fontos része, mint a magas szintű szakmai ellátás.

Tudnunk kell, hogy nap mint nap több ezer- több millió daganatos sejt képződik szervezetünkben.

Akkor miért van az, hogy olyan kevés daganat képződik bennünk?

Ha a szervezetnek jó a saját méregtelenítő folyamata, az immunrendszere erős, ha a szervezetünkben megtalálhatóak olyan növényi anyagok, amelyek daganat ellenesek, és létre tudnak jönni olyan kémiai folyamatok amelyek a daganat növekedését lezárják, met a szervezetben nincsen hiány semmiből, akkor a daganat nem fejlődik ki.

Ezért nagyon fontos arra figyelni, mit és hol fogyasztunk, hogyan táplálkozunk, milyen kozmetikumokat használunk.

  1. A saját méregtelenítő folyamathoz szükséges: Se, Zn, Cu, Fe, Mn., vitaminok, Q-10. Ezek megtalálhatóak a következő termékekben: Maximol, napi 30-50 ml, Cal-Sea-um napi 2x1, Curb napi 3x1, Revenol/Cascading Revenol napi 2x1, Ardiol napi 2x1 kcaps, és a 3 növényi ital, Durian, NewVera és Noni napi 50 ml. A méregtelenités folyamatában kioldott méreganyagok felszívódásának gátlása: Feelin Good napi 3x2 tbl, Puri tea napi 1-3 csésze. Milk Thistle napi 3x1 tbl. Orachel napi 2x1 tbl. Probiotic kúra szerűen napi 2x1 tbl.
  2. Immunrendszer erősítése: a természetes immunitás elindítása, Cal-Sea-um napi 2x1 tbl, Echinacea formula kúra szerűen napi 3x3 tbl. Omega 3 EPA napi 1 caps., EFA Recovery Plus 3x 1 caps. Durian 50 ml/nap.
  3. Daganat ellenes növényi hatóanyagok, amelyek meggátolják a rákos sejt képződését: Orbitol napi 2x2 tbl., Revenol ill. Cascading Revenol napi 2x1. Omega 3 EPA napi 2x1, Durian napi 50 ml, Noni Juice napi 30-50 ml.
  4. A daganat növekedésének a lezárása: ehhez szükséges vitaminok, nyomelemek, glükozamin, és aminocukrok.A következő termékekben találhatóak: Cetyl Mobility 2x1, vagy Glukozamin Plus 2x1, Curb 3x1 tbl. Orbitol, Revenol vagy Cascading Revenol, Noni.

A napsütés elkerülése érdekében keltett mesterséges pánik sok problémát okoz. A lakosság szervezetében a D vitamin szint ennek következtében alacsony. Pedig a D vitamin szükséges, nem csak a csont képződéshaz, hanem a rák kialakulása ellen is védelmet nyújt.

A kiegészítő daganatterápia 4 fontos pillére:

  1. Méregtelenítés
  2. A teljes hiányállapot megszüntetése
  3. Daganatellenes természetes anyagok nagy mennyiségű bevitele
  4. Szellemi, lelki okok feltárása

A termékekről bővebben a www.bionomland.eu oldalon olvashat Jelenleg nem minden termék található meg, a feltöltés folyamatosan történik. Személyes kontaktus telefonon, mail-ben, skype-on, szintén a honlap előlapján megtalálható.

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr19724680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása