A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Májvédő és májméregtelenítő kúra

2008. augusztus 05. - fuben-faban

1. hét: kezdd el inni a NewVera italt. Napi 30 ml-t, míg el nem fogy az egész üveg. Ezzel készíted elő a szervezeted a kúrára, és elindítasz egy kíméletes méregtelenítő folyamatot.

2. hét: kezdd el rendbe rakni a májadat a Milk Thistle Formulával, amelyből napi 3 szemet kell bevenned minden étkezés előtt.

3. hét: igyál meg napi 1 csésze Puri-tea-t, míg el nem fogy mind a 25 filter. Ez a tea pozitív hatást gyakorol számos szervre és szervrendszerre, a mirigyekre, és az emésztési folyamatokra. Ne ijedj meg, ha hígabb lesz tőle a székleted.

4. héttől lép be a kúrába a Hawaiian Noni, amelyből szintén 30 ml-t kell meginnod egy nap. A noni elősegíti a tökéletes méregtelenítést, támogatja a helyes májfunkciót, normalizálja a vércukor szintet, és szabályozza a szervezet globális működését.

Fontos!

·         A kúra időtartama alatt fokozottan figyelj a tiszta víz bevitelre, aminek minimum napi 3 liternek kell lennie az egyéb folyadék mellett, máskülönben nem tud tisztulni a szervezeted, és visszamérgezed magad!

·         A kúra addig tart, amíg el nem fogy minden!

·         Fokozhatod a kúra hatását, ha naponta megiszol egy pohár vízben oldva 15 ml Maximolt!

·         A kúra ideje alatt kerüld a májat terhelő ételeket és italokat (túl zsíros és túl sós ételek, alkohol minden formája, félkész és gyorséttermi ételek, tartósítószert tartalmazó élelmiszerek, májféleségek)!

·         Ne ijedj meg, ha a székleted és a vizeleted erősebb színű és szagú lesz, ez azt jelenti, hogy elkezdtek belőled ürülni a káros anyagok.

A kúra javallott:

·         Évi 2x azoknak, akik az átlagosnál több alkoholt fogyasztanak!

·         Évi 1x azoknak, akik nagyrészt étteremben, üzemi konyhán vagy gyorséttermekben étkeznek!

·         Minden olyan gyógyszeres kúra után, ami leterheli a májat (szteroidok, antibiotikumok, fogamzásgátlók, kemoterápia)!

·         Hepatitis fertőzések esetén.

·         Epeproblémák esetén.

·         Évi 1x, ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol nagy a károsanyag-kibocsátás.

·         Évi 2x a kábítószer függőknek.

 

 Kontakt, érdeklődéstől, a vásárlásig, www.bionomland.eu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr57602445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása