A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Kúra bőrgomba ellen

2008. november 08. - fuben-faban

Gombák és baktériumok minden emberen és emberben hemzsegnek. Nagy részük jó szándékú (és elengedhetetlen az egészséges működés szempontjából), kisebb részük rossz. Az, hogy ez utóbbiak okoznak-e kárt is, attól függ, hogy találnak-e rést a szervezet immunrendszerén. Ha megtalálják ezt a rést, azonnal megtelepednek benne, és elkezdik "áldásos tevékenységüket.

Sajnos a gombásodásra kapható gyógyszerek és kenőcsök szintetikusak, és nem a bőr védekezését erősítik, hanem helyette dolgoznak, ráadásul csak ideig-óráig "altatják" a tünetet, ami idővel újra és újra jelentkezik.

Kúra:

1. hét:

A kúra első hetében inni a Maximol Solutiont (ha cukorbeteg, akkor a Maximol Classicot), hogy feltöltse a szervezetet a megfelelő mennyiségű és összetételű tápanyagokkal, és hogy erősítse az immunrendszert. A Maximolt a kúra végéig folyamatosan kell inni!

Ezzel egyidejűleg kell inni a New Vera italt (napi 30 ml), ami előkészíti a szervezetet a méregtelenítésre. Nem árt, ezt is inni a kúra végéig.

2. hét:

A második héten kezdeni inni a Puri-tea-t, hogy meggyorsuljon a méregtelenítési és kiürítési folyamat. Napi 1 filtert kiáztatni 3 deciliter forró vízben. Nem kell megijedni, ha az elején lesz gy kis hasmenés.

3. hét:

A harmadik héten lehet betömni az immunrendszer réseit a Revenollal, ami egy olyan egyedülálló antioxidáns, ami kurkuminoid tartalmának köszönhetően lényegesen hatékonyabb, mint a karotinoidok és a C-vitamin együttesen. 2x1 szem a napi adag.

4. hét:

A negyedik héten kezdje szedni a ParaFree nevű készítményt, amely a magyar piacon kapható gyógynövény alapú termékek közül jelenleg a leghatékonyabb a gombák, paraziták, és élősködők elleni harcban. 25 napon keresztül szedünk napi 5 szemet (reggel 3, este 2), majd 5 nap szünet után újra megismételjük a 25 nap/5 szemes etapot. Azért van 2 menetre szükség, mert a készítmény összetevői először legyengítik a káros gombákat, majd a második menetben „kiütik” őket.

5. hét:

Az ötödik héten belép a gombák elleni harcba a Noni. Napi 30 ml-t kell belőle naponta elfogyasztani. Figyelem, a Noni mellé minimum 3 liter víz fogyasztása kötelező, máskülönben rosszullét következhet be a visszamérgeződéstől!!!

A kúra addig tart, míg minden el nem fogy. Súlyosabb esetekben 1 hónap szünet után megismételhető. A Maximol, a New Vera és a Revenol folyamatosan is szedhető.

A gombának kitett bőrfelület kezelése:

  • A fertőzött területet minden nap be kell fújni a következő keverékkel: egy 50 ml-es Eliminatorba csepegtessünk 10 csepp teafa olajat, 6 csepp eukaliptusz olajat, 6 csepp citromolajat, 4 csepp levendula olajat, 2 csepp kakukkfű olajat, 2 csepp pacsuli olajat. Használat előtt jól fel kell rázni! A keveréknek szabad csípnie! 

  • A gombaplakkokat ecsetelje tömény teafa olajjal.
  • A gombás testrészre soha ne húzzon szintetikus anyagból készült ruházatot, csak a természetes pamut, gyapjú, vagy selyem jöhet számításba.
  • Tisztálkodáshoz ne használjon hagyományos tusfürdőt vagy szappant, csak a Refresh tusfürdőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr29757681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása