A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Miért kellene megtanulni a betegségekkel együtt élni?

2008. április 08. - fuben-faban

Vannak betegségek, amikre az orvostudomány azt mondja, meg kell tanulni vele együtt élni.
Miért kell megtanulni együtt élni? Ki akar vele együtt élni?
A természetgyógyászat a természet szerepét tekinti elsődlegesnek a gyógyítás folyamatában. Az ember testi működésére ható eljárások- legyenek bármely sokirányúak- csak része a gyógyításnak, mivel testünk személyiségünknek csak egy része.
Az ember másik két: szellemi és lelki összetevőjének figyelembe vétele elengedhetetlenül fontos.
Megroggyant testünk támogatásra szorul, ennek eszközei a természetben hiánytalanul megvannak.
Ha van, egy betegség, amire az orvos azt mondja, hogy ezzel a betegséggel együtt kell élni, nincs segítség, ne törődjünk bele. A saját szervezetünk segíthet. A saját bizalmunk segíthet. Érezzük, hogy mi jó nekünk, mire van szükségünk.
Az ember: lélek-test-szellem. A problémák a léleknél, a gondolkodásmódban jelentkeznek. a lélek betegszik meg. Elhisszük mások véleményét. Ha minden rosszul jön össze, ilyenkor beszélj a szellemeddel: nem akarok beteg lenni..., nem akarok öreg lenni....stb. Nincs szükségem a betegségre. A belső hang megmutatja a kiutat, keresed a megoldást. Mindenhol, itt a neten is.
De oda adhatunk minden tudást, és mégis lesz, akin nem lehet segíteni (szerencsére az emberek 20 %-a tartozik csak ide), Hihetetlennek tűnik, pedig nagyon is igaz, hogy aki folyton morog, elégedetlen, mindenkire haragszik, mérges, akire azt mondják, "rossz máju", annak a mája is beteg és nem lehet rajta segíteni. Hiányzik belőle a belső energia, ami a gyógyuláshoz szükséges. A harag, a gyűlölet, nem megbocsátás, nem hagyja a gyógyulást. Az ember sokkal több, mint amit gondolnánk. A szellemet nem lehet semmilyen gyógytermékkel megváltoztatni. Minden szituáció, amit gyűlölünk, uralkodik rajtunk. Akiknek nem tudunk megbocsájtani, akire haragszunk, ők uralkodnak az életünk felett. Ha ezeket lezárjuk, szabad emberek vagyunk.
Minden gyógynövény jó. Mindegy, hogy hol szerezzük be, herbatárban, bio bolban, hálózati rendszerben, vagy webáruházban, mindegyik termék az embert szolgálja. A legegyszerűbbtől, a legkülönlegesebbig, rengeteg féle eljárás létezik. Van, ahol a régi hagyományok szerinti modszerek is szerepelnek, melyek általában így hangzanak: "Végy egy literes dunsztos üveget, tégy bele vágott zabszalmát, önts rá ezt, tégy rá azt és fogyaszd 6 napon át Ezen kívül semmi mást ne egyél, ne igyál." Roppant egyszerű, de honnan szerezzen be zabszalmát pl. egy városi ember, ráadásul kora tavasszal? És vajon képesek lennénk e egy héten át lovak módjára zabszalmán élni? Na, jó, tudom, ez egy kicsit sarkított volt, de tény hogy nem tudunk minden alkotóelemet mindig minden pillanatban összeszedni. Ezért választunk természetes alapanyagú termékeket.
Hogy én miért választottam a Neways International termékeit? Mert ez az egyetlen cég, amelyik olyan komplex termékcsaládot állított össze, amely a szervezet egyensúlyban tartását szolgálja. Ezek sem mindentudó gyógyszerek. De segítenek abban, hogy a szervezet saját magát meggyógyítsa. Legjobban ott segít, ahol az egyensúly leginkább megbomlott. Az étrendkiegészítők az egyensúly helyreállításához járulnak hozzá. Pl. ha a fej le akar fogyni, de a szervezet nem engedi, mert csak így van a szervezet egyensúlyban, akkor a szervezetet előbb meg kell tisztítani, hogy az egyensúly kialakulhasson. Ekkor első a külső tisztítás, külső hygiénés károsanyagmentes termékekkel és kozmetikumokkal, majd a belső tisztítás. És ezt biztosítja a Neways.
A szép bőr, mindig a belső tisztaságon múlik, befolyásolja a táplálkozás, mozgás, tiszta levegő, alvás, rendezett emberi kapcsolatok.
A Neways életfilozófia: az egész emberre koncentrál(lélek-test-szellem), a tüneti kezelés helyett.
Ezek a termékek mitől másak?

  • Az egészséges működés újrainditását támogatják(méregtelenítés, táplálás, fenntartás)
  • Ellenőrzött gyógynövények vannak benne
  • Nincs benne káros szintetikus anyag
  • Szabadon hagyják lélegezni a bőrt a kozmetikumok
  • Szabadalmazott hatóanyagokból állnak
  • Folyamatosan bevizsgálják a termékeket (alapanyag, termék)
  • Nincs állatkísérlet
  • Egyszerű csomagolás, ftalátmentes flakonokban(nem oldódik ki a méreganyag), amelybe nem lehet belenyúlni(szennyezés elkerülése)
  • Prof.Dr. Samuel Epstein alternatív Nobel-díjas tudós, rákkutató, a Rákmegelőzési Szövetség elnöke nyilatkozta: "A Neways azon kevés vállalatok eggyike, amely teljes körü kozmetikai családot állít elő - rákkeltő és potenciálisan mérgező anyagok felhasználása nélkül."..."A Neways úttörőmunkájának eredményeként elsőként kínál olyan termékeket, amelyek mentesek minden rákkeltő és károsanyagtól."

Hurai Ági

kontakt: az érdeklődéstől a megrendelésig: www.bionomland.eu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr49417076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása