A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

IQ támogatás

2008. augusztus 05. - fuben-faban

A glutathiont az alábbi három létfontosságú aminosav alkotja: glutaminsav, cystein és glycin. A glutaminsav az agy fontos "üzemanyaga", amely glutaminként támogatja az intelligenciát. Dr. Mindell szerint eredményesen alkalmazható a szenilitás kezelésére, valamint hatékonynak bizonyult a kimerültség, a depresszió és az impotencia kezelésére. A Cascading Revenol, és a Passion Flower Plus tartalmazza ezt az értékes hatóanyagot.

 A glutamin (a glutaminsav aminja) egy fontos tápanyag, amely minden egészséges szervezetben megtalálható, azonban sajnos gyakran nem elegendő mennyiségben (nem tévesztendő össze a glutamáttal, amely érzékenyebb embereknél az úgynevezett kínai étterem-szindrómát válthatja ki, amely hideg verítékkel, fejfájással, szédüléssel együtt járó rövid lefolyású betegség).

A glutaminnak két lényeges hatóterülete van. Tápanyag az agy számára, valamint egyértelműen bizonyított, hogy a gyermekek tanulási képességeit és intelligencia-kvóciensét is növeli. Felnőttek és gyerekek esetében egyaránt hozzájárul a koncentrációképesség, a kitartás és a gondolkodás fokozásához, valamint gondoskodik a pihentető alvásról. Glutamin bevitelre megint csak Maximol Solutions, -Classic, Junior Max) és ProBioticot tudom ajánlani.

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr14602182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása