A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Milyen Neways termékeket fogyaszthatnak a kismamák?

2008. szeptember 12. - fuben-faban

Kismamák fogyaszthatják:

 

Többen megkérdezték, hogy a terhes kismamák milyen Neways terméket fogyaszthatnak. Ezek a következők:

 

 

Maximol, NewVera, Noni, Revenol

 

Maximolok közzül a Junior maxot ajánlom, mert abban olyan összetételben vannak az ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, ami a magzat fejlődéséhez szükséges, és a kismama szervezete sem merül ki. A baba megszületése után jobban bírja a baba körüli teendőket.

 

Legcélszerűbb azonban a szervezetet teljesen méregteleníteni, a leendő mamának és papának is, a 8 hetes méregtelenítő programmal.

Természetesen az étrendkiegészítőkön kívül, valamennyi testápolási, hajápolási, szájápolási terméket és dekorkozmetikumat is, hiszen ezek nem tartalmaznak méreganyagokat.

Aztán lehet gondolni már a kis jövevényre is, a neways babaápolási termékcsaláddal, amelyik az Ökonettől a Sehr Gut minősítést kapta., azért, mert nyomaiban sem található benne semilyen káros anyag.

Kontack: érdeklődéstől a megrendelésig: www.bionomland.eu oldalon

Jó egészséget kívánok!

Szeretettel:

Hurai Ági

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr41660512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása