A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Autoimmun betegség

2008. február 29. - fuben-faban

Ma sikerélményem volt.
Van egy nagyon kedves, ismerősöm, azt is mondhatom, barátnőm. Ezelőtt egy évvel telefonált, hogy keressek valami megoldást, mert a szervezete, saját maga ellen termel ellenanyagot. Ezen kívül csontvelő rákos is. A véreredménye nagyon rossz volt.
Ez előtt 1 évvel kezdte el inni a kemoterápiás kezelés után a Nonit,  a Cascading Revenol lépcsőzetes antioxidánst, majd a Noni után, a Maximol Classicot. Elmultak a foltok a bőréről, az szája környékéről, a látása 30 m-ről 150 m-re nőtt, ki tudott menni nyáron a napfényre, és a véreredménye most negatív. Úgy sejtem, időben csíptük el a bajt. Nagy öröm ez nekem, és persze neki is. :)

Számomra még az is egy nagyszerű esemény volt, hogy a kezelőorvossal remekül meg tudtunk mindent beszélni. Nagyon nagy betüs EMBER.
Jó érzés az ilyen :)

Egyébként a pattanásos börre is jó, a Revenol, gyönyörűen kitisztítja a bőrt, a hegeket is eltünteti, gyönyörűen kisimítja az arcbőrt.

Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr96359803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bíró Barbara 2008.07.30. 16:58:10

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Apukámnak autoimmun betegsége van... Állítólag... Hogy ennek melyik fajtája, azt az orvosok nem tudják, nem mondják...
kb. 2 hetente teljesen lebetegszik, belázasodik, nagyon fáradt, fekszik egész nap. Alig bírja mozgatni a karját, fáj az egész válla, mellkasa. Volt már egész sok kivizsgáláson, de végül nem jutottak túl sokra az orvosk. Valami gyulladáscsökkentőt írtak fel neki ha jól tudom, meg amikor beteg beszed csomó fájdalomcsillapítót, mert anélkül nem bírja.
Nem tudnátok valami tanácsot adni hová lehet ezzel a betegséggel fordulni? Esetleg a debreceni klinikán foglalkoznak ezzel komolyabban?
Honnan lehet azt megtudni hogy az autoimmun betegségen belül melyikben szenved? Ha jól tudom rengeteg fajtája van... Gyógyítható ez valamiképpen?
Lehet hülye kérdéseim vannak, de teljesen tanácstalanok vagyunk, nem tudom hová fordulhatnánk... Az orvosok nem csinálnak semmit, nem küldték további kivizsgálásokra...
Köszönettel: Barbara

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2008.07.30. 18:09:55

Kedves Barbara!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvostudomány azokat a betegségeket nevezi így, aminek nem tudja megállapítani, hogy mi az valójában. Igazából segíteni sem tud, csak tüneteket kezel. Az orvostudomány nem, de a természet még tud javulást hozni. Apukádnak az a fajta autoimmun betegsége van, ami az izmokat, izületeket támadja. A szervezete nagyon el van savasodva, a gyógyszerek az emésztését is valószínüleg teljesen tönkre tették, ha még nem, az szerencsés eset. Kigyógyúli nem lehet belőle, de fel lehet annyira javítani, hogy erőre kapjon és minőségi életet tudjon élni. Szívesen segítek, kérlek keress meg privát mailben, vagy skype-on. Skype nevem:bionomland.
Tiszta szívemből kívánok minden jót!

Ági

Sass Péter 2008.11.10. 14:19:51

Jó napot.Teljes tanácstalanságban vagyok.Valószinű,hogy autoimmun betegségem van.kb 3 éve jelentkezik.Főleg ,az orromon és mellette pirosodik ki.ez az ugynevezett pillangószárny alakban jelentkező erythema.Ezenkivűl a hátamon kisebb-nagyobb megszakitással gonbafertőzés miatt foltok jelennek meg.Azt szeretném megtudni,hogy hová fordulhatnék ezzel.ill.milyen vizsgálatokkal tudnék teljesen megbizonyosodni arról,hogy pontosan mivel állok szemben.Az állóképességem jó,nem érzek semmiféle gyengeséget.Talán ami egy kicsit aggaszt,hogy a hasam jobb oldalán mostanság folyamatosan tompa fájdalamat érzek.Nem tudom,hogy ez esetleg valamilyen összefüggésben van az arcomon jelentkező tünetekkel.Szóval voltam pár vizsgálaton pl:Immunológiai ,negativ lett.Most jelenleg itt tartok,az érzésem az,hogy sehol nem tartok.Rengeteg idő,pénz,értelmetlen kenőcsök,gyógyszerek.Bármilyen útmutatás sokat segithetne,hogy elmozduljak végre.Előre is köszönöm.Üdv:Sass Péter

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2008.11.10. 15:57:41

Kedves Sass Péter!

Szeretném megkérdezni Öntől, a házi orvosa hova küldte kivizsgálásra? De talán megkeresem privát mailben, ha megengedi.

Üdvözlettel
Hurai Ági

Sass Péter 2008.11.20. 10:43:41

kedves hurai Ágni.Azt szeretném kérdezni,hogy tudnék olyan termékeket venni,amit ajánlott./Refresh,Rebound,Sumbrero/Esetleg van vmilyen szaküzlet?Esetleg önnön keresztül?Üdv Sass Péter

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2008.11.20. 11:28:07

Kedves Sass Péter! Két lehetőség van. Az egyik, ha Budapesten jár, a Lechner Ödön fasor 3-ban van egy raktár, ahol a következő vásárlói kóddal tud vásárolni, 20 % kedvezménnyel: 97256380.

Vagy én megrendelem Önnek, a közelgő szép ünnepekre tekintettel :) én is felajánlom ezt a 20 %-os kedvezményt és csak a postaköltség árával fizet Ön többet, ami 2000 Ft.

Jó egészséget kívánok!
Hurai Ági

Sass Péter 2008.11.20. 14:03:11

Kedves Hurai Ági.Ha lehetséges lenne akkor öntöl szeretném megrendelni.Ami kellene:Refresh tusoló,Rebound bőrápolókrém,Sumbrero napozókrém,Silven sampon.Esetleg ha az árakat tájékoztató jelleggel közölné,hálás lennék.üdv Sass péter

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2008.11.20. 15:04:15

Kedves Sass Péter, privát mailben megírom.

Üdvözlettel:
Hurai Ági
süti beállítások módosítása