A természetből fakad

Fűben, fában és nálam!

Fűben, fában és nálam!

Cassie tea

2008. szeptember 11. - fuben-faban

Cassie Tea - méregtelenítő gyógytea

A Cassie Tea egy tradicionális indián receptura alapján készült. A teában fellelhető a török rebarbara (Rheum Palmatum) és a lósóska gyökere, a bojtorjángyökér, valamint az amerikai mezei szil őrölt kérge, melyek közreműködnek a sejtek erősítésében. A készítmény recepturája évszázadokon át bizonyította hatékonyságát, öregbítve ezzel alkotója, René Cassie, a híres kanadai ápolónő hírnevét. René Cassie serint ez a tea támogatja a szervezetben zajló méreg-kiválasztódási folyamatokat, elősegíti a sejtek megújulását, valamint táplálja és erősíti az egész mirigyrendszert.

  • Főbb összetevői: török rebarbara gyökér, lósóska gyökér, bojtorjángyökér, amerikai mezei szil őrölt kéreg.
  • Ezek a gyógynövények egymás jótékony tulajdonságára építve elősegítik a szervezetben zajló méregtelenítési folyamatokat.
  • Erősítik a mirigyrendszert és a sejtek megújulását.

Alkalmazása: egy filtert 15–20 percig áztassunk forró vízbe, majd a filtert kivéve várjuk meg, míg a tea kihűl. 60 ml-es adagokban a nap során fogyasszuk el. Este öntsük ki a fel nem használt mennyiséget! Hasmenés, híg széklet vagy hasfájás esetén nem fogyasztható!


A bejegyzés trackback címe:

https://fubenfaban.blog.hu/api/trackback/id/tr24658723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása